x
f
x
f
f
f
f

Mirë se vini! Unë jam Ida!

Të ndryshosh profesionin për t’iu përkushtuar pasionit do të thotë të mos lodhesh për asnjë moment. Përkundrazi, netët e gjata pa gjumë dhe zgjimet herët nuk më bëjnë aspak përshtypje.

Unë jam Eneida Çakërri dhe këtu jeni në ditarin tim elektronik, Idas Passions.
Karakterizohem si një njeri me shumë pasione, kryesisht për krijimtarinë artistike, një ndër të cilët është edhe gatimi, i nisur që në fëmijëri dhe vazhdon në ditët e sotme.

Kam studiuar dhe jetuar 10 vjet në qytetin e bukur të Selanikut dhe kjo është edhe arsyeja përse gatimet e mia janë të frymëzuara nga kuzhina greke si dhe ajo mesdhetare.

Jam nëna e një bukuroshi 7 vjeçar Enias që adhuron ushqimet dhe ka një shije dhe nuhatje të paparë.

Prej Marsit të 2021 më ndiqni përditë te News 24 në orën 9 të mëngjesit me 2 receta live.

Kategoritë

No posts were found for provided query parameters.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.